Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

Прокуратура інформує

  • 05.03.15
  • 911
  • 0

Прокуратурою району проведені координаційні заходи.

3 березня 2015 року в прокурором Нововодолазького району Стасевським Л.С. проведена координаційна нарада керівників правоохоронних органів району за участю представників районної державної адміністрації та районного військового комісаріату.

На координаційній нараді обговорено стан запобігання і протидії злочинності та корупції, у тому числі її організованим формам, виконання вимог законодавства про мобілізацію. Особливу увагу приділено питанням протидії проявам тероризму і сепаратизму.

У пріоритет усім без виключення правоохоронцям поставлено питання виконання Указу Президента України з проведення часткової мобілізації, та на нараді зазначено, що на цьому напрямку досягнуто певних позитивних зрушень, у той же час, до завершення цієї роботи ще необхідно зробити чимало.

«Існує низка проблем, які зараз прокуратура спільно з районною владою, міліцією та іншими органами вирішує. Зокрема, є прогалини у координації між міліцією та військкоматами. Нами заплановано проведення спільних заходів, у тому числі надання відповідної правової оцінки діям або бездіяльності керівників підприємств щодо виконання мобілізаційного плану», - наголосив на нараді прокурор району Л.Стасевський.

Забезпечення доступу до публічної інформації в прокуратурі району.

Прокуратурою району здійснюється приймання запитів та надання доступу до публічної інформації у кабінеті 7 у приміщенні прокуратури Нововодолазького району за адресою: Харківська область, смт. Нова Водолага, пл. Кооперативна, 22.

Повідомляю, що відповідно до вимог статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запити на інформацію можуть подаватися на вибір запитувача в усній, письмовій чи іншій формі. Запит може бути індивідуальним або колективним. Письмовий запит подається в довільній формі.

Запит на інформацію має містити (ч.5 ст.19 Закону):

- ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є;
- загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;
- підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

Графік прийому запитувачів інформації

Робота із запитувачами інформації проводиться у робочий час:
понеділок – четвер з 9.00 год. до 18.00 год., у п’ятницю – з 9.00 год. до 16.45 год. (обідня перерва з 13.00 год. до 13.45 год.). 

Прийом запитувачів інформації проводить черговий прокурор прокуратури.

Прокурор районну молодший радник юстиції Л. Стасевський

Опубликовано в Нововодолазька прокуратура Последнее изменение 05.03.15

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео