Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

На Нововодолажчині рейдери зазіхнули на сільськогосподарське підприємство.

  • 21.07.14
  • 1721
  • 0

До прокуратури району надійшла заява директора з одного великих сільськогосподарських підприємств району, в якій він просить допомоги, оскільки на нього здійснено напад, викрадено печатку та статут підприємства а після цього йому повідомили, що підприємство по документам належить іншим особам.

Проведеною перевіркою встановлено, що 07.07.2014 невстановлені особи, відкрито заволоділи статутом та печаткою СТОВ.

За вказаним фактом СВ Нововодолазького РВ ГУМВС України в області внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.357 КК України, викрадення та привласнення офіційних документів чи печаток.

В подальшому встановлено, що на підставі заяви, підписаної нібито від імені одного із власників, 66% майна та грошових коштів СТОВ передано особам, які до підприємства ніколи не відносились, про що відповідні відомості внесені до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців. На цьому “рейдери” не зупинились та задля надання відомості законності передачі прав на підприємство, того ж дня продали підприємство третім особам.

За вказаним фактом прокуратурою району внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 206-2 КК України, протиправне заволодіння майном підприємства  яке заподіяло велику шкоду.

Досудове слідство по вказаним кримінальним провадженням триває.


Довідково:

Покарання за вчинення кримінального правопорушення  передбаченого ч.1 ст. 357 КК України  встановлено у вигляді  штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян  або  арешту  на строк до шести місяців,  або обмеження волі на строк до двох років.


Покарання за вчинення кримінального правопорушення  передбаченого ч.3 ст. 206-2 КК України  встановлено у вигляді  позбавлення волі  на  строк  від п’яти до десяти років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Опубликовано в Нововодолазька прокуратура Последнее изменение 21.07.14
Видео

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео