Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

Ігор Білоус: Розхитування економічної стабільності в Україні сьогодні – це злочин!

  • 04.09.14
  • 1043
  • 0
«Розхитування економічної стабільності в Україні сьогодні – це злочин.

Економіка Держави – це другий фронт. Незважаючи на те, що минула влада вивезла з країни все, що можна було вивезти, криміналізувала економіку та зруйнувала Збройні Сили, ми втримали і тримаємо ситуацію під контролем», - заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус під час прямого ефіру на радіо «Голос столиці».

Голова Державної фіскальної служби зазначив, що у нинішній складній ситуації позиція ДФС відкрита, прозора та конструктивна. Тому що лише за таких умов вдасться зберегти функціонування державних інститутів, створити стимули для відродження економіки та обороноздатності країни.

«Нині певні сили докладають максимум зусиль, щоб зруйнувати національну економіку. Це роблять і ті, хто бомбить українські підприємства та затоплює шахти на Сході Держави, і ті, хто робить усе, аби загальмувати та зупинити наші реформи. Ми оголосили війну корупції і будемо вести її до повної перемоги. Для нас головний резерв наповнення бюджету – це гроші, виведені з тіні, та відродження бізнесу, пограбованого та знищеного попередньою владою», – наголосив Ігор Білоус.

Опубликовано в ДФС України

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео