Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

В ЦОП є можливість отримати ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами можна у ЦОПах при податкових інспекціях

  • 11.05.16
  • 300
  • 0

Головне управління ДФС у Харківській області нагадує, що ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною групою товарів можна отримати як у Центрах обслуговування платників при державних податкових інспекціях, так і у Головному управлінні ДФС у Харківській області.

Для отримання ліцензії, підприємці мають надати такі документи: - заяву; - копію платіжного доручення з відміткою банку про сплату. Ліцензія або рішення про відмову в її видачі видається заявнику не пізніше 10 календарних днів з дня одержання документів. Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями становить 8 000 гривень на кожний окремий, зазначений в ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій),у місті, а на території сіл і селищ, за винятком тих, що знаходяться у межах території міст, – 500 гривень. Щодо плати за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюновими виробами: на кожне місце торгівлі – 2 000 гривень, а на території сіл і селищ, за винятком тих, що знаходяться у межах території міст, – 250 гривень. Ліцензія видається терміном на один рік, плата справляється щоквартально рівними частками.

Опубликовано в ДФС України

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео