Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

Розслідування триває

  • 02.12.15
  • 1898
  • 0

Нововодолазьке відділення поліції повідомляє про те, що на даний час слідчим відділенням та сектором карного розшуку проводиться ряд заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин скоєння даного злочину. 

З метою виявлення та вилучення всіх можливих доказів по вказаному злочину, працівники поліції близько восьми годин проводили огляд місця події. Слідчими було призначено більше ніж 50 судових експертиз по даному провадженню, які будуть тривати в термін від 1 до 3 місяців. Наразі, ретельно відпрацьовуються всі особи, які перебували разом з померлою того трагічного вечора.
Повідомляємо про те, що на даний час триває досудове розслідування по вказаному кримінальному провадженню, під час якого проводиться повне, всебічне та неупереджене встановлення всіх обставин події. З метою недопущення розповсюдження окремих фактів, що можуть впливати на стан досудового розслідування, та збирання належних доказів, інша інформація не підлягає розголошенню до закінчення розслідування, згідно вимог ст. 222 Кримінального процесуального кодексу України «Недопустимість розголошення відомостей досудового розслідування». 
Детальну інформацію, кожен зможе отримати під час проведення судового розгляду вказаної справи, згідно вимог ст. 27 Кримінального процесуального кодексу України «Гласність і відкритість судового провадження та його повне фіксування технічними засобами».

Опубликовано в Новая Водолага

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео