Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

Підведено підсумки роботи пілотного проекту в Нововодолазькому РВ (ВІДЕО)

  • 01.10.15
  • 1107
  • 0

24 вересня до Нововодолазького райвідділу міліції з робочим завітали представники Консультативної Місії Європейського Союзу Удо Меллєр керівник відділу з питань регіонального співробітництва, Тіт Матсулевіц радник із стратегічних питань зв’язків з громадськістю, Ірина Григоренко старший асистент з питань регіонального співробітництва, Юрій Чепенко заступник начальника штабу Головного управління МВС в області, Олег Чайка заступник начальника управління громадської безпеки МВС в області, за участю Андрія Бузовського начальника Нововодолазького райвідділу міліції, голови Нововодолазької райдержадміністрації Олександра Сластіна, керівників служб РВ, та представників громадських організацій.

Під час зустрічі обговорювались питання, щодо результатів проведення Пілотного проекту реформування в Нововодолазькому райвідділі міліції. Удо Меллєр цікавився специфікою проведеної роботи під час проекту, та її результатами. Начальник райвідділу детально ознайомив присутніх з порядком роботи груп швидкого реагування, підконтрольності пересування службового автомобіля, місць його перебування, швидкості та відстані, завдяки обладнанню GPS навігаторами.

Також Андрій Іванович зазначив, що кожен екіпаж ГШР, перед заступанням на чергування, отримує робочий план з детальним розписом завдань - відпрацювати проблемні соціальні групи, робота з виявлення та вилучення незаконної зброї, раніше судимими, адміннаглядовими, профілактичні бесіди з громадянами. По закінченню зміни співробітники чергового екіпажу рапортом звітують про виконання плану, за що отримують відповідні оцінювальні бали від керівника підрозділу. 

Удо Меллєр позитивно відреагував на проведену роботу під час проекту, і поцікавився у місцевих жителів, чи відчули вони якісь зміни у роботі міліції. Голова РДА Олександр Сластін відзначив як позитив - швидке реагування на повідомлення громадян, впродовж 5 - 10 хвилин по селищі, та не більше 25 хвилин по району. Місцевий житель Анатолій, відзначив, що міліцейський автомобіль часто можна побачити на вулицях, жителі стали більше почуватися у безпеці. Одностайно всі зійшлися на тому, що запроваджений проект запрацював, і люди надалі чекають позитивних змін у роботі міліції. 

Зарубіжні представники зазначили, що робота по втіленню Пілотного проекту на базі Нововодолазького райвідділу проведена на високому рівні, а працівників райвідділу закликали до важливості тісної співпраці з населенням. 

Джерело: Нововодолазький Райвідділ Міліції

Опубликовано в Новая Водолага Последнее изменение 01.10.15
Видео

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео