Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

Працівники міліції повернули власникові викрадений телефон

  • 19.03.15
  • 1119
  • 0

Правоохоронці притягнули до кримінальної відповідальності 28 – річного Нововодолажчанина, який викрав мобільний телефон з домоволодіння свого знайомого, чим спричинив потерпілому матеріальний збиток на суму 2719 грн.

В ході проведення оперативно – розшукових заходів працівники міліції зясували, що ввечері, затриманий завітав додому до свого знайомого, аби той відремонтував його мобільний телефон. В ході спілкування, гість помітив на столі мобільний телефон марки «Аррlе» моделі «iPhone 4» і вирішив заволодіти ним, для власного користування.

Скориставшись моментом, коли господар дому відволікся, поклав вказаний телефон до себе в кишеню. 
На вулиці крадій витягнув з телефону Сим картку, розламав її і викинув на узбіччя дороги.

По «гарячих слідах» працівники міліції затримали крадія біля одного розважального закладів. 
- Таким чином, 28 – річний нововодолажчанин вчинив кримінальне правопорушення передбачене ч. 1 ст. 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна /крадіжка/, - коментує подію старший слідчий Нововодолазького РВ майор міліції Світлана Юшко.

Попереджаємо Вас про необхідність бути обережними спілкуючись із малознайомими особами, а також ні в якому разі не впускати підозрілих осіб на територію Вашого домоволодіння. Якщо у відношенні Вас скоєно злочин чи правопорушення, негайно телефонуйте до чергової частини райвідділу міліції за номером 102, 4-20-02, - бережіть власне майно!»

Нововодолазький Рв Гумвс

Опубликовано в Новая Водолага Последнее изменение 19.03.15

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео