Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

Позашляховики воїнам АТО

  • 20.02.15
  • 1548
  • 0

Ось уже майже рік бійців 80-ої Львівської окремої аеромобільної десантної бригади  і нововодолажчан  об’єднує міцна дружба. Із першого ж дня, коли в селі Комінтерн тимчасово була дислокована бригада, наші земляки не залишали їх без уваги. Коли ж  воїни були відправлені в зону АТО,  із завмиранням сердець чекали від них звісток.  І вони надходили: тривожні, жорстокі, часом навіть трагічні.  Хотілося їх підтримати, допомогти, дати зрозуміти, що вони не самі, що про них пам’ятають і хвилюються.

Керівники ТОВ «Агролатінвест» Максим Григорович Матвієнко, ПАТ «Зоря» Андрій Борисович Ісаєв, приватні підприємці Тетяна Миколаївна Мякота, Станіслав Дмитрович Дмитрицький, Валерій Анатолійович Лихобаба, Микола Миколайович Іскра, Володимир Григорович Яковенко  та інші ні на мить не втрачали з ними зв'язок і намагалися допомогти чим тільки можна: збирали кошти, закуповували продукти, одяг, запасні частини і все відправляли  туди, де несуть свою службу бійці. Та основним спонсором, організатором усіх благочинних акцій, який зумів об’єднати навколо себе  однодумців,  став директор фермерського господарства  «Надія» Микола Павлович Гудзенко. Це саме за його ініціативи були придбані  нещодавно і два позашляховики.  Волонтери із Західної України доставили їх на Нововодолажчину. А далі за справу взявся Віталій Ємченко, який пофарбував автомобілі. На них була замінена гума і зроблено все, щоб  позашляховики надійно  служили воїнам. 

13 лютого на території  фермерського господарства «Надія» відбулася урочиста  передача їх бійцям АТО.

-А на черзі,- повідомив під час зустрічі з воїнами  Микола Павлович Гудзенко ,- ще  кілька  автомобілів. Один нині   уже в дорозі, і як тільки прибуде до нас, ми його пофарбуємо, підлаштуємо, замінимо гуму і передамо воїнам.

Доречно зазначити, що це не єдина техніка, яка була закуплена і відправлена в зону АТО за ініціативи  Миколи Павловича.

Щирими словами вдячності  до бійців  80 окремої аеромобільної бригади  звернулася  депутат Нововодолазької  селищної ради Наталія Анатоліївна Несміян.

-Яким би було наше сумління, якщо б ми не намагалися допомогти вам, дорогі наші захисники. Пам’ятайте, ми завжди з вами. Кожна ваша перемога відлунює радістю у наших серцях, а кожен біль ятрить душі.

Благочинний 8 округу Харківської єпархії протоієрей Володимир  освятив автомобілі  та  побажав воїнам успіхів у  нелегкій службі.

-Те, що ви допомагаєте нам,-  звернувся до всіх присутніх офіцер  бригади із позивним «Торнадо»,- робить нас сильнішими, а якщо ми сильні – нас не перемогти.

В автомобілі були завантажені продукти харчування, вода, цигарки. Бійці вирушили у дорогу, туди, де їх чекають побратими, де сьогодні вирішується доля України,  а значить і доля кожного із нас.

Опубликовано в Новая Водолага Последнее изменение 21.02.15

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео