Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

Свято Водохреща

  • 16.01.15
  • 1941
  • 0

Уже традиційно на Радьковому ставку в смт. Нова Водолага   19 січня відбувається освячення води і святкування Водохреща – одного із найшанованіших  наших свят. Не стане винятком  і нинішній рік.

   За  ініціативи депутата селищної ради Наталії Несміян та  при підтримці селищного голови Олександра Єсіна  тут відбудеться свято  Хрещення Господнього. Розпочнеться воно о 13-ій годині освяченням води  настоятелем Свято-Преображенського храму отцем Віктором. Найвідважніші зможуть зануритися  у воду, яка цього дня має властивість очистити тіло і душу, допомогти здоровим і хворим, дати сили та зцілити від хвороб.

    А у храмі Воздвиження Животворящого Хреста Господнього в с.Новоселівка о 8.00 цього дня розпочнеться святкова літургія із освяченням води. О 10.30 хресна хода направеться до річки, де настоятель храму отець Василій також проведе обряд освячення води. Усі бажаючі зможуть зануритися у неї.

   У народі кажуть, що на свято Водохреща  відкривається небесна брама і якщо щиро-щиро чогось забажати, це обов’язково здійсниться. Побажаймо ж усім нам миру  і щастя  на нашій рідній землі.

Проведення масових заходів на водоймищах району:

- с.Вільхуватка початок о 12.30

- с. Меліхівка початок о 10.30

- с. Новоселівка початок о 10.30

Опубликовано в Новая Водолага Последнее изменение 17.01.15

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео