Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

Вирішення проблеми із викиданням відходів

  • 01.07.16
  • 2602
  • 0

Хто не любить природи, той не любить людину, той не громадянин - Альберт Ейнштейн (с)
Всі ми помнемо прецедент з Нововодолазьким молокозаводом

Ось так сталося і з нами, жителями селища Нова Водолага. Нововодолазьким молокозаводом, скидались відходи з заводу до річки Ольховатка, яка проходить через місцеве озеро Земснаряд.

Кожен мешканець п’є воду зі своїх криниць, купається влітку у Земснаряді. Звернувшись з такою проблемою до Лиганенко Костянтина та Самойленко Владислава, які протягом тривалого часу безкомпромісної віддачі часу своїх розумових та фізичних зусиль працювали на користь громадян, на користь нашої з вами екології та здоров’я.

На протязі 3 місяців вели перемовини з екологічною інспекцією, представниками влади. Систематично проводили моніторинг екологічної ситуації у селищі було направлено низку запитів до відповідних інстанцій, як результат цього отримано схвальні відповіді.

Результатом цього було проведено зустріч з директором молокозаводу Кость Сергієм Юрійовичем біля очисних споруд та досягнуто консенсусу між представниками громадськості та керівником заводу, а саме припинено викид нечистот до навколишнього середовища та отримання обіцянки про поліпшення екологічної ситуації річки при взаємодії органів місцевого самоврядування.

Також, хочеться подякувати керівника молокозаводу, Сергію Юрійовичу, за те що пішов на зустріч та активно брав участь у вирішенні цієї проблеми. 

Олександр Касьянов, мешканець смт. Нова Водолага

Опубликовано в Новая Водолага Последнее изменение 01.07.16

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео