Electric - все для освітлення та ремонту
bizon-tex

Працівники Нововодолазької поліції розкрили крадіжку з матеріальним збитком близько 5000 гривен

  • 29.01.16
  • 1029
  • 0

Наприкінці грудня минулого року до чергової частини Нововодолазького відділення поліції звернулася мешканка селища Нова Водолага. Жінка повідомила про крадіжку особистого майна з власного домоволодіння.

Слідчим відділенням було відкрито кримінальне провадження передбачене ч. 3 ст. 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна /крадіжка/, поєднане з проникненням в житло.
В ході досудового розслідування працівники поліції встановили особу, яка скоїла вказаний злочин. Ним виявився, раніше судимий за аналогічні злочини 20 – річний мешканець селища Бірки. Останній, маючи не зняту та не погашену у встановленому законом порядку судимість, на шлях виправлення та перевиховання не став, і знову скоїв корисний злочин.
Зловмисник цілеспрямовано приїхав до селища Нова Водолага, з метою поживитися за рахунок чужого майна. Обравши одне із домоволодінь, він вільно пройшов через огород на його територію. Скориставшись тим, що власниця знаходилась в житловому будинку, крадій проник до літньої кухні, пошкодивши навісний замок на вхідних дверях. Звідти скоїв крадіжку спортивного велосипеду марки «Intenzo Vesta 24» , вартістю близько 4000 гривен та трьох алюмінієвих каструль об’ємом 10 л. кожна, вартістю 570 гривень. Потім проник до сараю, пошкодивши навісний замок на вхідних дверях, звідки скоїв крадіжку виробів з металу. 
Викраденим майном розпорядився за власним розсудом. 
Проводяться подальші слідчі дії.

Опубликовано в Новая Водолага Последнее изменение 29.01.16

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Новости из социальних сетей

Медиа

  1. Случайное фото
  2. Случайное видео